Apartmani Vila Maslina - Šilo, otok Krk, Hrvatska

Privatni smještaj za obiteljski odmor na Jadranu

apartmani vilamaslina silo krk

Poštovani posjetitelji,  

Predstavljamo Vam našu kuću u kojoj možete naći smještaj u jednom od četiri novouređena apartmana. Vila Maslina nalazi se u mirnom dijelu Šila, na istočnoj obali otoka Krka, najvećeg otoka na Jadranu. Udaljena je svega 20 km od Krčkog mosta te 15 km od Zračne luke Rijeka. Okružena je zelenilom i kamenim ogradama. Uz kuću je veliki kamin i pripadajući mu prostor koji pruža mogućnost veselog druženja uz konzumaciju pečenih delicija.

Šilo je mjesto s dugom ribarskom tradicijom koje Vam pruža mogućnost ugodnog odmora i uživanja u kristalno čistom moru na mnogobrojnim lijepim, prirodno uščuvanim plažama te posebice na poznatoj pješčanoj plaži idealnoj za malu djecu. Mnogobrojne pješačke i biciklističke staze pružaju Vam mogućnost rekreativnog upoznavanja kako okolice Šila tako i cijelog otoka. Za Vas su tu i sportski tereni te raznovrsna ponuda rekreacije na moru kao što je jedrenje, veslanje, ronjenje i sl.

U neposrednoj blizini Šila nalazi se nekoliko zanimljivih lokacija koje svakako trebate posjetiti. To su poznata pješčana plaža Sv. Marak, plaža Meline s ljekovitim blatom, spilja Biserujka te mnoge kulturne i povijesne znamenitosti Dobrinja i dobrinjskoga kraja.

Kako biste dojmove Vašeg boravka odmah mogli podijeliti s prijateljima, u našim apartmanima na usluzi Vam je besplatan Wi-Fi. Da biste odmor proveli što više povezani s prirodom, uživajući u svježem morskom zraku, svaki naš apartman ima veliku terasu s pogledom na more. Za Vašu djecu pripremili smo raznovrsne sadržaje za bezbrižnu igru u ograđenom dvorištu, a za Vaše vozilo osigurano je parkirno mjesto nadzirano video nadzorom.

O kvaliteti smještaja i usluge u našim apartmanima najbolje govori oznaka „Kvarner Family Quality“ koju nam je 2014. godine dodijelila Turistička zajednica Kvarnera. To je oznaka provjerene turističke kvalitete, standarda i prepoznatljivosti te provjereno mjesto za odmor uređenog okoliša, ugodno opremljenog interijera, prepoznatljivog objekta, poštivanja tradicije, vjernosti gostiju te doživljaja domaćinskog i obiteljskog ugođaja.

Nadamo se da ćete biti naši gosti, a mi Vaši domaćini.

kvarner1Obitelj Dremel

 

 

 

Facebook

Google+NAPOMENA: Ova stranica koristi kolačiće

Sve dok ne promijenite preglednik, podrazumijeva se da ih prihvaćate!

Prihvaćam
2011. Copyright by Vila Maslina
Joomla 1.7 templates free by Joomla Template Maker